divendres, 17 de juliol del 2015

JAZZEJADA 2015... EL 6 D'AGOST

Uff!
La 8ena Jazzejada Vilamaniscle segur que està a l’alçada de les vostres expectatives!

Començarem amb la Banda de Dixie Gumbo Jass Band, que su acompanyarà pels petits carrers del poble, fins arribar a un escenari inèdit fins ara a la Jazzejada, el Mas de Can Micalò, ara Mas Vivent, on us espera el quartet d’un vell conegut Pep Mendoza. Després tornem amb la Gumbo Jass Band fins la Plaça, amb un projecte que us encantarà amb la Girona Jazz Project, i la seva producció dedicada als temes de l’Adrià Puntí, no us ho podeu perdre! I per acabar la nit... la Susana Sheiman presenta el seu disc «Open Gate» a l’escenari de la piscina, envolatada de quatre músics reconeguts, la seva veu us embolcallarà tota la nit.

Aquest projecte que va començar fa 8 anys, s’ha consolidat plenament i actualment és el festival de Jazz més reconegut de la nostra comarca. I tot gràcies a vosaltres i a tots els voluntaris del poble, i també als cellers i empreses locals que ens hi ajuden.

Ens permeteu uns consells? dediqueu un somriure a tots els de l’organització, feu un comsum responsable dels vins, passeu-vos-ho genial i torneu a visitar-nos un altre dia...

Sereu sempre benvinguts

1 comentari: