divendres, 18 de juliol del 2014

EL 7 D'AGOST... 7ena JAZZEJADA!


Segur que aquesta setena edició de la Jazzejada us farà gaudir com sempre dels nostres vins, de la bona música i del millor ambient... però sobretot, us demanem que sigueu conscients de l’esforç que suposa per un poble d’encara no 200 habitants organitzar aquest esdeveniment. Seria inimaginable sinó fos per l’esforç de tots els veïns, cellers i empreses col.laboradores i els voluntaris.

Aquest any tornem als origens, a l’embrió que ens va fer organitzar la Jazzejada. Per això el primer concert el fan Get The Groove i en Kodjo Senyo, el primer grup que va portar jazz a Vilamaniscle, i el primer intèrpret que ens va visitar, fan una fusió màgica en un escenari inèdit fisn ara  en totes les edicions de la Jazzejada: el mirador del Suru Gros de l’Albera.
Després, més jazz amb Roger Mas i el seu grup, on col·labora en Raynald Colom, que ens presenten el seu nou disc Ameba.
I el darrer concert? doncs prepareu-vos amb la fusió d’estils de Gnaposs, al·lucinant, divertit, ballable! I no faltarà el clàssic de la Jazzejada, la banda de jazz dixie Gumbo Jass Band, que ens passeja pels carrers de Vilamaniscle a ritme de Nova Orleans.

Ens permeteu uns consells? dediqueu un somriure a tots els de l’organització, feu un comsum responsable dels vins, passeu-vos-ho genial i torneu a visitar-nos un altre dia...

Sempre sereu molt ben rebuts!
I el 9N volem decidir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada