dilluns, 15 de juliol del 2013

Segur que aquesta sisena edició de la Jazzejada us farà gaudir com sempre dels nostres vins, de la bona música i del millor ambient... però sobretot, us demanem que sigueu conscients de l’esforç que suposa per un poble d’encara no 200 habitants organitzar aquest esdeveniment. Seria inimaginable sinó fos per l’esforç de tots els veïns, cellers i empreses col.laboradores i els voluntaris.

Aquest any presentem una producció inèdita feta conjuntament entre la Jazzejada Vilamaniscle i el Festival de Jazz de Girona, amb un tribut especial al saxofonista Charlie Parker, a càrrec de Girona Jazz Project Plays Bird, però també us volem destacar el jazz més pur del duet Oliver-Llombart i el jazz pop delicadíssim, fresc i preciós que ens oferiran les tres integrants del Wom Trio. I comenceu la passejada pels nostres carrers al costat de Gumbo Jazz Band! Reviureu l’esperit de les bandes de Dixieland en ple Empordà!

Ens permeteu uns consells? dediqueu un somriure a tots els de l’organització, feu un comsum responsable dels vins, passeu-vos-ho genial i torneu a visitar-nos un altre dia...

Sempre sereu molt ben rebuts!
Us deixem el programa, el proper 1 d'agost ja sabeu on passar la nit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada